A minőség és a bizalom a MediHemp filozófiájának alapja. A bortermelőktől tanulva a Burgenlandi napsütötte osztrák hegyvidéken termesztjük kenderünket, mely a piac legtisztább és legerősebb termékét eredményezi.

Csak ökogazdálkodásban termesztett növényeket használunk, amelyek genetikailag nem módosítottak. Továbbá nem használunk rovarölő és egyéb vegyszereket, ezzel jelentősen javítva a biológiai kender minőségét és nem utolsó sorban óvja a környezetet is.

Magas színvonalának elismeréseként a MediHemp elnyerte a rangos Európai Biológia Tanúsítványt (AT-BIO-301) és a SKAL Tanúsítványt is. Ez az egyetlen biológiailag és ökológiailag tanúsított CBD gyártó.

Természetes egészség, természetes kender

Minden nap bombáznak minket az információkkal, hogy hogyan kell egészségesen étkezni és egészségesen élni. A MediHemp-nél egyszerűnek tartjuk: próbálja ki a kendert. A kender gazdag olyan tápanyagokban, amelyekre testünknek valójában szüksége van.

A szerves kender élelmiszerek tele vannak kiváló minőségű fehérjékkel, omega-3 és omega-6 zsírsavakkal, valamint sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak. Nem csak testünk számára kiválóak - finomak is.

A szerves kenderkivonatok segítenek helyreállítani a belső egyensúlyt, például stresszes időszakok után. Elérhetőek teljes-spektrumú készítmények illetve finomított kivonatok is. Ezek a termékek egyre népszerűbbek.

A legjobbat az egész növényből

Termékeinket Ausztriában gyártjuk. A kender növény minden részét felhasználjuk, és a termelés fenntartható - semmi sem vész kárba: 
  • A virágokat és a leveleket szerves kenderkivonatokban használjuk CBD-vel és CBG-vel.
  • A levelekből tea készül.
  • A kendermagokat kiváló minőségű olajok és fehérjék előállításához használjuk fel.
  • A kender szárát textíliákban, szerves műtrágyákban és építőanyagokban használják.

A termesztéstől a végtermékig a minőség a legfontosabb prioritás. Mindegyik terméket házon belül elemezzük, független laboratóriumok tesztelik - a szigorú minőségi kritériumoknak megfelelően. A portfóliónkban szereplő összes termék garantáltan mentes a nehézfémektől, peszticidektől és más, az élelmiszerekhez nem megfelelő anyagoktól. Ezen kívül minden termék ökológiai tanúsítvánnyal rendelkezik.

Kutatás és fejlesztés

Jelentős mennyiségű időt, pénzt és emberi erőforrást fektetünk be a kutatásba és fejlesztésbe, hogy lépést tudjunk tartani a fejlődő technológiákkal, és termékeink minőségét egyre magasabb szintre tudjuk emelni.

Célunk, hogy növelni tudjuk a kivonataink biohasznosulását. Minél nagyobb a biohasznosulás, annál jobban képes a test felszívni a kender tápláló összetevőit. Tapasztalataink a saját kutatásaink alapján és a szlovéniai Kannabinoidok Nemzetközi Intézetével (ICANNA) együtt működve szereztük

2017 őszén sikerült előállítanunk az első szerves minőségű cannabigerol (CBG) kivonatot. Fáradhatatlanul tovább kell munkálkodnunk a kender erejének megfelelő kiaknázása érdekében.

Tanúsítványok és elismerések:

Próbálja ki az egyedülállóan biológiailag és ökológiailag tanúsított gyártó termékeit!